Szakmai szoftvercsomag. Pénzügyi-számviteli szolgáltatások informatikai támogatását megalapozó modulok, folyamatos fejlesztéssel, gyakorlatias szakmai karbantartással. A program áttekinthető vizuális technológiát alkalmaz a dokumentumok rendszerezésére. Modulok: AuditDok/AuditTeszt/AuditIroda

Vezértermék. Több mint 100 munkalap, sok éves teszteléssel rendelkező, felhasználóbarát, "minőségellenőrzött" könyvvizsgálati dokumentációs program. Aktualizált és továbbfejlesztett kisvállalkozói táblarendszer, tervezés, dokumentálás, ellenőrzés.

2010-2011. év slágere. Gyorsan terjedő audit eljárás, adatok és ellenőrzés tesztelésére, teljes könyvelési állomány átvétele Adatexport segítségével, szűrések, mintavételezés elvégzése és kiértékelése.

Felkészülés a minőségellenőrzésre. A könyvvizsgáló iroda hasznos dokumentumai. Pénzmosás, belső minőség-ellenőrzés szabályozásának, és végrehajtásának dokumentumai, asszisztensek oktatása és számonkérése, irodai dukumentum minták, szakmai anyagok.

A könyvelő és a könyvvizsgáló együttműködése. A program segíti a leltározás folyamatát, a szakszerű leltárak elkészítését, és a beszámoló összeállítását. Hasznos minta dokumentumokat és táblákat tartalmaz. Lehetőség van a könyvvizsgálati dokumentációba történő adatátadásra.


Bemutató táblák
A bemutató táblákkal a programok jellemző képernyő képeit ismerheti meg, melyek segítenek áttekinteni a legfontosabb program funkciókat.

 

DigitAudit (AuditDok/AuditTeszt/AuditIroda) programcsomag

 

A DigitAudit programcsomag jellemző képernyő képeit egyenként  tanulmányozhatja az indító gombra kattintással.


 
 

AuditDok modul

Az AuditDok modul jellemző képernyő képeit egyenként  tanulmányozhatja az indító gombra kattintással.


 

 

AuditTeszt modul

Az AuditTeszt modul jellemző képernyő képeit egyenként  tanulmányozhatja az indító gombra kattintással. 


 

 

AuditIroda modul

Az AuditIroda modul jellemző képernyő képeit egyenként  tanulmányozhatja az indító gombra kattintással.


©DigitAudit.hu 2009-2020