Szakmai szoftvercsomag. Pénzügyi-számviteli szolgáltatások informatikai támogatását megalapozó modulok, folyamatos fejlesztéssel, gyakorlatias szakmai karbantartással. A program áttekinthető vizuális technológiát alkalmaz a dokumentumok rendszerezésére. Modulok: AuditDok/AuditTeszt/AuditIroda

Vezértermék. Több mint 100 munkalap, sok éves teszteléssel rendelkező, felhasználóbarát, "minőségellenőrzött" könyvvizsgálati dokumentációs program. Aktualizált és továbbfejlesztett kisvállalkozói táblarendszer, tervezés, dokumentálás, ellenőrzés.

2010-2011. év slágere. Gyorsan terjedő audit eljárás, adatok és ellenőrzés tesztelésére, teljes könyvelési állomány átvétele Adatexport segítségével, szűrések, mintavételezés elvégzése és kiértékelése.

Felkészülés a minőségellenőrzésre. A könyvvizsgáló iroda hasznos dokumentumai. Pénzmosás, belső minőség-ellenőrzés szabályozásának, és végrehajtásának dokumentumai, asszisztensek oktatása és számonkérése, irodai dukumentum minták, szakmai anyagok.

A könyvelő és a könyvvizsgáló együttműködése. A program segíti a leltározás folyamatát, a szakszerű leltárak elkészítését, és a beszámoló összeállítását. Hasznos minta dokumentumokat és táblákat tartalmaz. Lehetőség van a könyvvizsgálati dokumentációba történő adatátadásra.


Követelmények
A rendszerkövetelmények leírják, hogy a programcsomag milyen minimális hardvereket és szoftvereket igényelnek a használathoz.

 

A DigitAudit programcsomag rendszerkövetelményei

A DigitAudit programcsomag zökkenőmentes használatához Microsoft Office Word, Excel szükséges és az alábbi minimális számítógép-konfigurációt ajánljuk:

Processzor: 1400Mhz
Memória: 512Mb
Merevlemez: 1Gb szabad hely
Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7
Monitor felbontás: minimum 1024*768
©DigitAudit.hu 2009-2020