Miért DigitAudit?

A DigitAudit programcsomag felhasználói több előnyös szolgáltatást vásárolnak meg, melyekből az alábbiakban kiemeltünk néhányat.

 

Miért DigitAudit?

Szakmailag megalapozott    
A DigitAudit programcsomagot gyakorló könyvvizsgálók készítették. A fejlesztők tapasztalatai nem csupán könyvvizsgálati szakmai területekről vannak, hanem oktatási, gazdasági -  polgári jogi és informatikai területekről egyaránt.    
    
Gyakorlatias    
A program modulok felépítése a szakmai igényeket követi, alkalmazva valamennyi elérhető technikai és üzleti lehetőséget, melyek a könyvvizsgálatok megfelelő szintű elkészítéséhez vezethetnek.    
    
Mérleg és eredménykimutatás ellenőrzése, audit táblarendszer, rendkívüli gyorsaság    
Az AuditDok modul mérlegeket és eredménykimutatásokat összeállító és ellenőrző technológiája lehetővé teszik a különböző szakmai megoldások automatikus átvételét és programozott felhasználását évről-évre. A beszámolók számadatainak automatikus átvétele rendkívüli gyorsaságot biztosít az ellenőrzés előkészítéséhez az audit táblarendszerek kitöltéséhez.

Minőségi könyvvizsgálat    
A könyvvizsgálatok nemzetközi szabványokat követnek, az alkalmazásokat belső és külső minőségellenőrzéssel kell biztosítani. A minőségbiztosítás a könyvvizsgáló közösség érdeke, ezért a DigitAudit programrendszer nagy hangsúlyt fektet a minőségi követelmények teljesítésére.    
    
Kamarai alapok és fejlesztés    
A DigitAudit dokumentációs rendszere a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által kidolgozott "Kisvállalkozói módszertani útmutatója" tábla és munkaprogram rendszerét vette alapul, azokat aktualizálták a fejlesztők és kiegészítették a gyakorlatban elterjedt egyéb mintatáblákkal is.    
    
Rugalmasan bővíthető    
A programcsomag táblarendszerének jellemzője, hogy épít a könyvvizsgálók elmúlt időszakban megszerzett számviteli, könyvvizsgálati ismereteire és széles lehetőség nyílik az ajánlott táblák saját módszertani megoldásokkal, dokumentumokkal való kiegészítésére.    
    
Széles körben tesztelt    
A programcsomag AuditDok vezérterméke több éves felhasználói tapasztalattal rendelkezik. A fejlesztők figyelembe veszik és a szakmai megoldások közé beépítik a megküldött javaslatokat, tanácsokat.    
    
Informatikai alapok   
A programozást és karbantartást a Dimenzió Kft. munkatársai végzik, több mint 30 éves tapasztalatok birtokában.    

©DigitAudit.hu 2009-2020