Szakmai szoftvercsomag. Pénzügyi-számviteli szolgáltatások informatikai támogatását megalapozó modulok, folyamatos fejlesztéssel, gyakorlatias szakmai karbantartással. A program áttekinthető vizuális technológiát alkalmaz a dokumentumok rendszerezésére. Modulok: AuditDok/AuditTeszt/AuditIroda

Vezértermék. Több mint 100 munkalap, sok éves teszteléssel rendelkező, felhasználóbarát, "minőségellenőrzött" könyvvizsgálati dokumentációs program. Aktualizált és továbbfejlesztett kisvállalkozói táblarendszer, tervezés, dokumentálás, ellenőrzés.

2010-2011. év slágere. Gyorsan terjedő audit eljárás, adatok és ellenőrzés tesztelésére, teljes könyvelési állomány átvétele Adatexport segítségével, szűrések, mintavételezés elvégzése és kiértékelése.

Felkészülés a minőségellenőrzésre. A könyvvizsgáló iroda hasznos dokumentumai. Pénzmosás, belső minőség-ellenőrzés szabályozásának, és végrehajtásának dokumentumai, asszisztensek oktatása és számonkérése, irodai dukumentum minták, szakmai anyagok.

A könyvelő és a könyvvizsgáló együttműködése. A program segíti a leltározás folyamatát, a szakszerű leltárak elkészítését, és a beszámoló összeállítását. Hasznos minta dokumentumokat és táblákat tartalmaz. Lehetőség van a könyvvizsgálati dokumentációba történő adatátadásra.


Regisztráció

E-mail cím:
Jelszó:
Jelszó ismét:
Név/Cégnév:
Telefonszám:
Irányítószám:
Település:
Cím:
Biztonsági kód (számmal):  százhuszonöt
A felhasználási feltételeket elfogadom
Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.
©DigitAudit.hu 2009-2020