Támogatás
A programok megismerését és a használat elsajátítását, majd a használat közbeni támogatást többféle módon érhetik el a felhasználók.
Egyedi problémák kezelése interneten    
Ügyfeleink egyedi megkereséseire közvetlen válaszadással állunk rendelkezésre, melynek célszerű formája az írásba foglalás és a program képének üzenetbe foglalása (Print Screen gomb a kérdéses program képről, majd a szöveges kérdést tartalmazó üzenet végén "Ctrl v" billentyűvel beillesztés és küldés).    

 

Telefonos támogatás
Azonnali segítséget kérhet telefonon, ha ezt tartja előnyösebbnek. Ennek megvannak az előnyei, ha gyors válasz szükséges, például a beszerzéshez. Ugyanakkor az E-mail olcsóbb, nincs napszak korlát, a kérdés és a válasz visszakereshető, továbbá az összetettebb problémák megoldásába minden kolléga bevonható.
Telefonszámunk: 06-20 / 318-68-64
Elérhetőség ideje: Munkanapokon 8-16 óráig

Az alábbiakban a programcsomag további támogatási formáit mutatjuk be.
Demók, Bemutatók, Oktatás
Demo verziók    
A programok demo verziói a vásárlást megelőzően elérhetők az interneten. Ügyfeleink a demo verzión keresztül megismerhetik a program működését, még azt megelőzően, hogy a vásárlásról döntöttek volna.    
    
    
Bemutató táblák      
A felhasználók lépésről- lépésre ismerhetik meg a program modulokat weblapunkról. A bemutató táblák jellemző képernyő képeket tartalmaznak, melyeket szabadon léptethetnek.    
     
    
    
Bemutató előadások    
A DigitAudit programcsomagot országszerte tartott bemutatókkal népszerűsítjük. Vállaljuk nagylétszámú előadások és kiscsoportos felkészítések megtartását. A több órás bemutatókon gyakorlati példákkal kerül ismertetésre a programrendszer, mód van a kollégák által felvetett konkrét kérdések rendszerszerű megoldásának ismertetésére. Várjuk a kamara helyi szervezeteinek, könyvvizsgáló csoportok, vagy egyéni könyvvizsgálók közvetlen megkeresését is.   
    
    
Személyre szabott oktatások    
Érdeklődő ügyfeleink részére közvetlen betanítás megtartását is válalljuk egyeztetett helyszínen és tartalommal. A személyes felkészítésen lehetőség van a konkrét könyvvizsgálati célok elérésének módszertani egyeztetésére, a standard követelmények gyakorlatban kialakult és elfogadott teljesítéséhez szükséges eljárások és a dokumentálás végrehajtásához szükséges munkatáblák bemutatására.    
    
    
©DigitAudit.hu 2009-2020