Átirányítás a pénztár oldalra. Kérem ne zárja be az ablkaot!

Követelmények, frissítések

Követelmények a DigitAudit használatához

 

DigitAudit programcsomag zökkenőmentes használatához  Microsoft Office 2007 Word, Excel (fájlformátumok:*.docx, *.xlsx) vagy ennél újabb szoftver, valamint Windows 10 operációs rendszer szükséges.

A program Windows 7 környezetben is működik, azonban felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Microsoft megszüntette a Windows 7 támogatását.

A Windows 7 támogatásának utolsó napja 2020. január 14. volt. A termékhez ettől a naptól kezdve nem érhetők el a PC védelmét segítő Windows Update által biztosított műszaki segítségek és szoftverfrissítések. A Windows 7-ről Windows 10-re történő mielőbbi áttérés megoldásaként a Microsoft javaslata egy Windows 10-et futtató új vagy használt számítógépre történő váltás, elkerülve az olyan helyzeteket, amikor szervizre vagy támogatásra lenne szüksége, de az már nem érhető el.

A fejlesztők nem vállalnak felelősséget és nem tudnak támogatást nyújtani a DigitAudit program működésében előforduló olyan műszaki, minőségi vagy biztonsági problémák esetében, amelyeket a Windows 7. használata okozott, tekintettel arra, hogy a Microsoft már beszüntette a támogatást.

 Az áttéréshez Javasoljuk szakértő bevonását, mert elképzelhető, hogy gépcsere nélkül is – csekély ráfordítással (memória bővítés, SSD beépítés) – megoldható a Windows 10-re történő áttérés.